ΝΟ3 

Σας Ευχόμαστε καλές γιορτές, Υγεία και χαρές σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα..

Σας ενημερώνουμε ότι στις ημέρες των γιορτών το Fitness Hall θα μείνει κλειστό 25/12 & 26/12 ημέρες Χριστουγέννων και την 1/1/2018 ημέρα Πρωτοχρονιάς!!

Σας ευχόμαστε Καλές γιορτές με Υγεία σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα!!

Καλά Χριστούγεννα!!Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο ΄Ετος!!

Χριστούγεννα χωρίς περιττά κιλά

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και στο μυαλό μας έρχονται τα γιορτινά τραπέζια με την γεμιστή γαλοπούλα, την βασιλόπιτα, τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και άλλα πολλά εδέσματα. Η εγκράτεια τις μέρες αυτές φαντάζει αδύνατο είτε βρίσκεται κάποιος σε δίαιτα για απώλεια βάρους είτε θέλει να συντηρήσει το βάρος του. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να γευτούμε ένα απολαυστικό δείπνο χωρίς να νιώθουμε τύψεις ή να πρέπει να στερηθούμε τα πάντα για τον υπόλοιπο μήνα.

Διατροφή και 'Ασκηση

Το σώμα μας αποτελεί μια μηχανή, η οποία χρειάζεται καύσιμα για να λειτουργήσει σωστά, με την διατροφή να έχει τον ρόλο αυτόν. Μια ισορροπημένη διατροφή σε θρεπτικά συστατικά και υγρά είναι απαραίτητη για να μπορεί η προπόνηση να αποδώσει τα μέγιστα στον οργανισμό μας, διαφορετικά όσο και να γυμναζόμαστε, όταν δεν προσέχουμε την διατροφή μας, μπορεί να μην υπάρχει βελτίωση στο σώμα. Συχνά βέβαια, οι αθλούμενοι καταφεύγουν σε υπερβολές με την διατροφή τους, χωρίς να είναι απαραίτητο, προκαλώντας αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.  Οι 5 βασικοί κανόνες διατροφής που πρέπει να γνωρίζουν όσοι αθλούνται είναι: