.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

bulletΤο τρέξιμο αποτελεί τον πιο αγαπητό τρόπο άσκησης παγκοσμίως και διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός αθλούμενων που ασχολείται. Έτσι θα πρέπει το προπονητικό πρόγραμμα να είναι σωστά δομημένο και ποιοτικό.

bulletΗ σχεδίαση του προπονητικού προγράμματος γίνεται από τον Βαλέργα Γιάννη (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ) με εξατομικευμένα σχεδιασμένα προγράμματα που ως στόχο εχουν την βελτίωση φυσικής κατάστασης και τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα των επιδόσεων τους.

bulletΟ προγραμματισμός της προπόνησης γίνεται σύμφωνα με την εμπειρία(προπόνησης), την ηλικία, την αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, τον χρόνο και τους στόχους που έχει ο δρομέας.

bulletΑπευθύνεται σε αθλητές και αθλούμενους ανεξαρτήτως ηλικίας και επίπεδο.

 

marathonf

 

logo Running team

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Βαλέργας Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης με καταγωγή από το Καρέ Ρεθύμνης. Είναι πτυχιούχος Γυμναστικής ακαδημίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων το έτος 2003 με τρεις ειδικότητες (Προπονητική–Δρόμοι, κολύμβησης και ποδόσφαιρο).

Από το 2004 εργάζεται σε γυμναστήρια ως personal trainer. Η αγάπη του για τη δουλειά του τον οδήγησε στο να δημιουργήσει το δικό του χώρο το Σεπτέμβριο του 2011. Από το 1999 έχει συμμετάσχει και συμμετέχει σε συνέδρια–σεμινάρια πάνω στο Fitness και την υγεία. Έχει πιστοποιήσεις στο TRX Suspension Training Course και της προπόνησης δόνησης.

Σήμερα είναι υπεύθυνος στο G.V Fitness Hall που ασχολείται με το personal training και την αποκατάσταση, τομείς που απευθύνονται στον απλό ασκούμενο αλλά και στον επαγγελματία αθλητή.

1Circle Orange Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε προγράμματα προπόνησης εξατομικευμένα και με βάση τις ανάγκες του ασκούμενου ώστε να τον βοηθήσουν να γίνει ικανός για συνεχή άσκηση είτε να ξεπεράσει τα τυχόν μυοσκελετικά προβλήματα αν υπάρχουν.

Circle Orange Δουλεύουμε σε semi group personal training εως 4 άτομα και πρόκειται για προπονήσεις στο χώρο μας και ο κάθε ασκούμενος παρακολουθείται και καθοδηγείται από τον Γυμναστή-personal trainer με βάση το πρόγραμμα που του έχουμε δημιουργήσει.

ΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

bulletΑσκήσεις με αντιστάσεις

bulletFunctional training (λειτουργική προπόνηση)

bulletΑσκήσεις ισορροπίας – ιδιοδεκτικότητας

bulletTrx (ιμάντες)

bulletΜέθοδοι αποκατάστασης μυοσκελετικών κακώσεων

bulletG.V Performance (απευθύνεται σε αθλητές)

bulletPersonal Spinning®

 

G.V Performance

Με την εμπειρία στην προπόνηση αθλητών υψηλού επιπέδου προφέρουμε στον αθλητή που έχει ανάγκη στο να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Προγράμματα που στοχεύουν στη βελτίωση των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης Δύναμης – Ευκινησίας - Ταχύτητας - Εκρηκτικότητας - Αλτικότητας - Αντοχής.